Gilde Sint Catharina en Sint Barbara uit Mierlo. (Foto: Jos Lenssen)
Gilde Sint Catharina en Sint Barbara uit Mierlo. (Foto: Jos Lenssen)

Aanmelden Ladies met PiT

Algemeen 253 keer gelezen

MIERLO - Op zaterdag 3 juni houdt het Sint Catharina en Sint Barbara Gilde uit Mierlo een open dag met als thema ‘Heel het Gilde Bloeit’. Tot de genodigden behoren ook de Ladies met PiT, samen tegen borstkanker. 

Wel moeten zij zich vooraf even aanmelden en doorgeven of ze eventueel opgehaald dienen te worden. Dit kan tot en met uiterlijk 30 mei aanstaande bij de organisatie van de Ladies met PiT Vivianne van Bijsterveld en Ria Overwater tel. 06-34869235 of e-mail: overwaterria@gmail.com.
Het VIP-treatment aangeboden door het Mierlose Gilde maakt onderdeel uit van een open dag op zaterdag 3 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur. Plaats van handeling het Gildehuis/terrein gelegen aan de Oudvensestraat 9b, achter de hockeyvelden. De middag wordt gestart met een lunch. Verder allerlei activiteiten, demonstraties en hapjes en drankjes. Onderdeel van de middag is een bloemschikwedstrijd. Voor materiaal wordt gezorgd, wel zelf een vaas of schaal meebrengen. Het bloemschikken, waarmee mooie, leuke prijzen te winnen zijn, zal gejureerd worden door de Mierlose Mens Wim van der Linden, de burgemeestersvrouw Karin van Bree en Oudste Gildezuster Mien van de Burgt van het Gilde Sint Catharina en Sint Barbara.

Uit de krant