Kinderen kunnen dromen waarmaken, onder meer door op een hippe gitaar te spelen.
Kinderen kunnen dromen waarmaken, onder meer door op een hippe gitaar te spelen.

De Doe Je Droom Ding Dag in de Weeffabriek

Algemeen 226 keer gelezen

GELDROP - Tijdens ‘De Doe Je Droom Ding Dag’ kan iedereen tot en met 12 jaar zich vermaken met workshops, theater en muziek. Het evenement is zondag 2 april van 11.00 tot 15.00 uur in de Weeffabriek.

De toegang is gratis. Zet meteen om 11.00 uur je zintuigen op scherp bij de theatervoorstellingen: Tante Tulp (tot 6 jaar ) of De brief voor de Koning (6 tot 12 jaar) en Muziekkwartier (0 tot 4 jaar) en ga daarna op muzikale ontdekking in de Kindermuziektuin.
Heb jij de grote droom om op een podium te staan met een muziekinstrument? GMC en kunstkwartier maken het waar. Volg een workshop Ukelele, Trombone of Saxonet en speel diezelfde dag samen met een echt orkest op het podium. Meespelen op een Kazoo kan ook.
Bij de Wiele krijgen kinderen vanaf 7 jaar de tijd en ruimte om te ontdekken en te experimenteren tijdens de workshops Dans, Schilderen, Keramiek en Fotografie. Aansluitend aan de dansworkshop mag je samen met het orkest een optreden verzorgen als je dat leuk vindt. En wat dacht je van schminken of pannenkoeken en peperkoek versieren? Het kan allemaal tijdens De Doe Je Droom Ding Dag. Kijk snel op de website van de Weeffabriek voor het complete programma: www.weeffabriek.nl.

Uit de krant