Zondag kan iedereen een kijkje nemen in de KommuS Radio studio. (Foto: Micle de Greef)
Zondag kan iedereen een kijkje nemen in de KommuS Radio studio. (Foto: Micle de Greef)

Open dag KommuS Radio

Algemeen 338 keer gelezen

GELDROP - Een kijkje nemen in de studio van KommuS Radio in Geldrop kan zondag 26 maart. Van 12.00 tot 17.00 uur is de studio aan de Parallelweg geopend voor iedereen.

Geldrop heeft sinds 2019 een lokaal online radiostation, KommuS Radio. Ontstaan uit noodzaak, tijdens de coronaperiode zocht evenementen organisatie KommS naar een manier om toch hier en daar mensen te laten genieten van muziek en gezelligheid.
Inwoners konden niet naar KommuS evenementen komen, dan komt KommuS toch gewoon naar de inwoners toe, rechtstreek in de huiskamer of in de auto. KommuS Radio is inmiddels niet meer weg te denken in Geldrop-Mierlo, en wordt goed beluisterd. Veel organisaties weten de online radio zender goed te vinden om bijvoorbeeld wat promotie te maken, maar ook radio evenementen als Kiespijn (verkiezingen afgelopen jaar), het Glazenhuys tijdens de Wollige Winter Weken en diverse thema weekenden worden goed beluisterd en gewaardeerd.

Op 26 maart is de studio geopend voor iedereen. Altijd al eens willen zien hoe KommuS radio maakt, of wellicht wil je eens komen kijken en luisteren hoe je zelf aan de slag kunt als KommuS Radio dj of dat je op de een andere manier iets kunt doen bij het lokale radiostation van, voor en door Geldrop-Mierlo? Kom dan zeker even richting de studio. Er is ouderwets zoete suikerspin en de koffie staat klaar.
De studio zit op de parallelweg t/o station NS (zie het bord op de stoep).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant