Wisselende resultaten in de competitie voor MTTV'72.
Wisselende resultaten in de competitie voor MTTV'72.

Competitie tafeltennisvereniging MTTV ‘72 gestart

Algemeen 125 keer gelezen

MIERLO – De competitie voor de Mierlose tafeltennisvereniging MTTV ’72 is weer getart. De eerste resultaten waren wisselend.

Het eerste team won met 6-4 van Deurne 1. De eerste wedstrijd leek al meteen lastig te worden omdat ze slechts twee spelers konden opstellen. Echter, Daniël Acatrinei heeft ook in deze klasse geen moeite en Stijn Smits verloor alleen van de tactisch goed spelende John Zeegers. Dankzij een eenvoudige winst in de dubbel werd alsnog met 6-4 gewonnen.
Het tweede speelde in Beek en Donk met 5-5 gelijk tegen EenenTwintig 3. Kersvers clubkampioen Joost Poppelaars en Patrick Spapens wonnen ieder twee wedstrijden en Leon Withoos zorgde voor het vijfde punt.
Team 3 is met minimaal verschil gedegradeerd naar de vierde klasse en wil zo snel mogelijk weer terug naar de derde klasse. En de eerste stap is gezet door een ruime 9-1 overwinning op Renata uit Eindhoven. Marc van Happen debuteert in het team en in de vierde klasse en laat met twee mooie overwinningen meteen zien wat hij waard is. Fons Sanders en René-Philippe Wolters bleven vrij makkelijk ongeslagen, al had René wel wat meer moeite met oudgediende Henk Vermeer.
Het vierde team ging op bezoek bij Bergeijk met 6-4 onderuit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant