Afbeelding

Mifano blijft winnen

Algemeen 259 keer gelezen

MIERLO - Mifano heeft ook de derde wedstrijd na de winterstop gewonnen. In Vlierden werd SPV met 1-2 verslagen.

Al in de twaalfde minuut kwam SPV op voorsprong. Mifano kwam hierna beter in de wedstrijd en scoorde al snel de gelijkmaker. Na een afgeslagen corner kwam de bal bij Niels Couwenberg en zijn voorzet werd prima binnengekopt door Kevin van Elven. Meteen hierna werd het bijna 1-2, maar na een goede actie van Wouter Koolen werd zijn schot goed gered door de keeper van SPV.
Al snel in de tweede helft kwam Mifano op voorsprong. Mick van de Burgt passeerde een paar man en gaf een steekbal op Bram Ernest. Zijn voorzet werd binnengeschoten door Wouter Koolen. In de 68e minuut ging een afstandsschot van Mick van de Burgt rakelings over. SPV probeerde wel om Mifano onder druk te zetten, maar het lukt Mifano de laatste wedstrijden prima om een kleine voorsprong over de streep te trekken. In de 84e minuut leek Mifano op 1-3 te komen maar het schot van Rick Smeets ging via de binnenkant van de paal terug in het veld. Komend weekend speelt Mifano uit tegen RKGSV uit Gerwen.