Cor Verkennis is maar liefst zeventig jaar lid van het Geldropse Muziekkorps Euphonia.
Cor Verkennis is maar liefst zeventig jaar lid van het Geldropse Muziekkorps Euphonia.

Zeven jubilarissen bij Muziekkorps Euphonia

Algemeen 735 keer gelezen

GELDROP - Zeven jubilarissen van Muziekkorps Euphonia uit Geldrop worden zaterdag 28 januari in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsconcert.

Op deze avond staan zeven jubilarissen op het podium die in totaal 270 jaar lid zijn van het muziekkorps. Het concert begint met percussiegroep van Euphonia onder leiding van Theo Peeters. Zij stappen op een muzikale tovertrein die start op het station uit de verhalen van Harry Potter. Onderweg ontmoeten zij personen en plaatsen uit de wereldgeschiedenis.
Na de pauze is het de beurt aan het fanfare orkest van Euphonia onder leiding van hun nieuwe dirigent Bryan Verel. Ze nemen het publiek mee in de wereld van film en theater. Met onder meer muziek uit Soldaat van Oranje en Floris, van Robbie Williams en Bon Jovi.
Aan het einde van het concert worden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Cor Verkennis is maar liefst zeventig jaar lid van Europhonia. Gouden jubilarissen zijn Peter van de Sande, Henny Brouwers en Theo Peeters. Bennie Markgraaff is 25 jaar bij Euophonia, Max Burger en Sjoerd Fijten, 12,5 jaar. Het nieuwjaarsconcert is zaterdag vanaf 20.00 uur in Gemeenschapshuis Zesgehuchten, Papenvoort 1 Geldrop. Toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant