De turnsters Lina, Lieke, Fleur, Anouk, Evi en Elyse wonnen een gouden medaille.
De turnsters Lina, Lieke, Fleur, Anouk, Evi en Elyse wonnen een gouden medaille.

Goede resultaten voor turnsters Den Akert

Algemeen 251 keer gelezen

GELDROP - Bij de voorwedstrijden voor teams afgelopen weekend hebben de turnsters van Den Akert goede resultaten behaald.

Den Akert nam met drie teams deel aan dit wedstrijdweekend en alle teams gingen naar huis met een medaille. Deze wedstrijd en de volgende wedstrijd in maart bepalen of de turnsters een plekje hebben in de teamfinale, de individuele regiofinale of in de toestelfinales.
Het team Middenbouw 4 (Benthe Finson, Liz Pasmans, Hannah van der Wulp, Jasmijn Broeders, Meike Elbersen, Emma Sterk) zette hele goede oefeningen neer en behaalde met dit team een gouden medaille.
Het team bovenbouw supplement E (Elyse Verhagen, Anouk van Oeffel, Lina Kater, Evi Manders, Fleur van Iersel en Lieke Scheepers) turnde een sterke wedstrijd en behaalde de gouden medaille met ruim negen punten verschil op de nummer twee.
In wedstrijd drie turnden Noemi van Brussel en Renske Dijstelbloem hun eerste wedstrijd in een combinatieteam Den Akert/Tonido middenbouw 5. Het team wist de derde plaats te behalen.

Uit de krant