De prijswinnaars van de clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging MTTV'72 in Mierlo.

Clubkampioenen Mierlose tafeltennisvereniging

Algemeen 231 keer gelezen

MIERLO – Het belangrijkste tafeltennistoernooi van MTTV ’72 zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen. Tijdens dit toernooi wordt er gestreden voor de titel clubkampioen van MTTV ’72. Joost Poppelaars won de finale.

De clubkampioenschappen waren zondag in sporthal De Weijer. Er waren twee poules met ieder acht spelers. In iedere poule werd hard gestreden. Iedereen ging na de poulewedstrijden door naar de halve finale, om vervolgens in de finale terecht te komen.
In de finalewedstrijden werd gestreden voor de uiteindelijke plaats in de ranglijst. Uiteindelijk streden Rudi Spinner en Jan Lauret om de derde plaats. Rudi was al een aantal jaren achter elkaar de clubkampioen van MTTV ‘72, maar hij had niet helemaal zijn dag. Jan was in topvorm en had in de poule al zijn wedstrijden gewonnen. De strijd voor de derde plaats werd nog spannend, maar Jan wist alle spinballen van Rudi terug te plaatsen en won.
De finale werd gespeeld door Joost Poppelaars en René-Philippe Wolters. Joost was de verrassende finalist. René-Philippe was net terug van een week wintersport, dus had een week training gemist. Het werd een spannende finale die door Joost gewonnen werd.