Afbeelding

Winst voor Mifano

Algemeen 263 keer gelezen

MIERLO - De voetballers van Mifano hebben de wedstrijd tegen Eli gewonnen. Onder winterse omstandigheden werd het in Mierlo 2-1.

Na een klein kwartier spelen was de eerste kans voor Mifano. Na een goede steekpass van Bram Ernest in de richting van Rowan Verberne kon de bal na een voorzet net niet afgewerkt worden door Niels Couwenberg. Mifano kwam na een half uur spelen verdiend op voorsprong. Een schot van Rowan Verberne belandde eerst nog op de paal, maar na een voorzet kon uit de kluts Gijs Abels de bal binnen koppen. Nog geen vijf minuten later was daar ook al de 2-0 voor Mifano. Een zuiver afstandsschot van Niels Couwenberg zorgde voor de ruimere voorsprong. Eli kwam net voor rust terug in de wedstrijd. Uit een corner was het Lex Hollanders die de bal binnen kon koppen. Na rust waren er kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer. De scheidsrechter liet vrij lang door spelen waardoor het nog even spannend werd, maar uiteindelijk won Mifano verdiend.
Met dank aan de vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat deze wedstrijd doorgang kon vinden. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen SPV.