Wandelend en hardlopend door de natuur met de tocht van Logo.
Wandelend en hardlopend door de natuur met de tocht van Logo.

Met Logo wandelen en hardlopen in de natuur

Algemeen 532 keer gelezen

GELDROP - Logo Geldrop houdt op 5 februari de zesde editie van de de Logo midwintertrail. Wandelaars en hardlopers (vanaf twaalf jaar) kunnen kiezen uit routes van 8, 16 en 24 kilometer dwars door de natuur. 

Bossen, heidevelden, brede zandpaden en single tracks, het wordt weer een afwisselend en uitdagend parcours. Zoals alle voorgaande edities is het geen hardloopwedstrijd met tijdregistratie, maar gewoon genieten van een tocht door het bosgebied tussen Geldrop en Heeze. Deze trailrun geniet inmiddels belangstelling vanuit het hele land. Bij Café ‘De Boerderij’/ Stal van Meijl, Kreijl 40, Heeze wordt een start- en finishgebied ingericht. Bij de nabijgelegen scouting is er een bewaakte garderobe en beperkte gelegenheid om te douchen. De starttijden zijn 9.00 uur wandelaars over 24 kilometer. Om 10.00 uur wandelaars over 8 en 16 kilometer, 10.30 uur lopers over 24 kilometer, 11.00 uur 16 kilometer en 11.30 uur 8 kilometer. Kosten vijf euro voor Logo leden. Niet leden 7,50 euro (8 kilometer) of 10 euro (16 en 24).
Inschrijven kan tot en met 1 februari via www.inschrijven.nl. De startbewijzen kunnen worden opgehaald tot een kwartier voor de betreffende afstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant