Vier koorleden zijn gehuldigd, de echtgenotes kregen de bloemen. (Foto: Harrie van der Sanden)
Vier koorleden zijn gehuldigd, de echtgenotes kregen de bloemen. (Foto: Harrie van der Sanden)

Vier zilveren jubilarissen van het Parochieel Mannenkoor Mierlo gehuldigd

Algemeen 437 keer gelezen

MIERLO - Het Parochieel Mannenkoor uit Mierlo heeft zaterdag zijn jaarlijkse Ceciliafeest gevierd. Vier koorleden zijn daarbij in het zonnetje gezet.

In de Heilige Luciakerk in Mierlo was een bijzondere eucharistieviering vanwege het Ceciliafeest. Het mannenkoor bracht onder leiding van Edwin van de Kerkhof onder andere een driestemmige mis van J.B. Hilber en een vierstemmige Jubilate van Kjerulf ten gehore. Aan het einde van de viering zijn de koorleden Wim Schreurs, Jan Kuijpers, Wim Koolen en Jan Koolen gevraagd om met hun echtgenotes naar voren te komen waar de zangers de zilveren onderscheiding van de Sint Gregoriusvereniging hebben ontvangen. De vier jubilerende koorleden werden door de pastoor met name geprezen voor de saamhorigheid en verbondenheid met de geloofsgemeenschap. Hun echtgenotes werden als dank in de bloemetjes gezet.
Nadat tot slot het Cecilialied was gezongen ging het gezelschap van koorleden, partners, kinderen en kleinkinderen naar het Patronaat. Hier zijn de jubilarissen na een kopje koffie met vlaai toegezongen door hun medekoorleden en toegesproken door voorzitter Marc van Gerven. Hij dankte de vier voor hun inzet voor het koor als zangers, maar ook in de diverse feest comités en andere functies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant