Afbeelding

Mifano speelt gelijk

Algemeen 162 keer gelezen

MIERLO - Mifano heeft de wedstrijd tegen ASV ‘33 niet weten te winnen. Met name door de uitstekend spelende doelman van ASV werd het 1-1.

In het begin van de eerste helft was het wat aftasten aan beide zijden en ging het spel op en neer. Uiteindelijk was het ASV die na twintig minuten spelen de score opende. Met een geweldig schot van zo’n twintig meter van Sam Douven suisde de bal via de onderkant lat in het doel van Mifano.
In de 34e minuut stuurde Wouter Koolen, Rowan Verberne de diepte in. Zijn aanval stuitte op de keeper van ASV.  

Rakelings langs

Een paar minuten later lukte het ook Gijs van de Wurff niet om vanuit een goed genomen corner de bal in het ASV doel te koppen. De bal ging rakelings langs. Snel hierna kreeg Bas van Sinten de mogelijkheid om te scoren. De bal die vanuit Niels van Hauten via het hoofd van Bas richting het doel gekopt werd, werd door ASV goalie Dennis Driessen uit het doel gebokst.
In de 50e minuut lukte het Gijs Abels om vanuit een kluts met een fantastische omhaal de 1-1 aan te tekenen. Diverse aanvallen smoorden in de verdediging van beide teams. In de 64e minuut werd vanuit de achterhoede van ASV de bal richting hun spits gedelegeerd. Het was de goed uitkomende Mifano keeper die de bal onderschepte met zijn borst en de aanval teniet deed. Ondanks meerdere pogingen bleef het uiteindelijk 1-1.

Uit de krant