Gezellige drukte tijdens prinsreceptie van Vereniging De Kersepit. (Foto: Jos Lenssen)
Gezellige drukte tijdens prinsreceptie van Vereniging De Kersepit. (Foto: Jos Lenssen)

Drukke prinsreceptie Vereniging De Kersepit

Algemeen 128 keer gelezen

MIERLO - Drukte afgelopen weekend in de feesttent van Vereniging De Kersepit op het Molenplein. Met de Tiroleravond op vrijdag, Prinsenbal op zaterdag en de prinsreceptie van Prins Ronald d’n Uurste en zijn Adjudant William op zondag.

door Jos Lenssen

De prinsreceptie werd geopend met optredens van de junioren- en seniorendansmariekes en de dansgroep Nobodykers. Een mooie start van een middag die vooral ZDH Prins Ronald (Groothedde) d’n Uurste zich tot in lengte van jaren zal blijven herinneringen.
Honderden bezoekers, van familie, vrienden, bekenden tot het Mierlose Molenteam gaven acte de presence tijdens het gezellige treffen in de residentie van de Koffer. Ook maakten een tiental bevriende carnavalsverenigingen en diverse kapellen van de uitnodiging gebruik de nieuwe Prins te komen feliciteren. Namens de gemeente kwam burgemeester Jos van Bree richting Mierlo om de Prins en Adjudant van Mierloos oudste carnavalsvereniging de gelukwensen over te brengen. Ook aanwezig waren de huidige Kersenkoningin Manou en haar beide hofdames en vele oud-Prinsen van De Kersepit.

Uit de krant

Uit de krant