Wie komt de bewoners helpen met schilderen?
Wie komt de bewoners helpen met schilderen?

Schilderclub Hof van Bethanië zoekt helpende handen

Algemeen 153 keer gelezen

MIERLO - Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië in Mierlo is een woonzorgcentrum waarin fijn wonen minstens zo belangrijk is als zorg. De vrijwilligers vormen een belangrijke aanvulling op de professionele zorg en zijn een onmisbare schakel bij tal van activiteiten. 

Eén van deze activiteiten is schilderen. De vrijwilligers van de schilderclub komen 1 ochtend per week - van 09.30 tot ca. 12.00 uur - bij elkaar. Zij zetten de schilderspulletjes klaar, helpen de bewoners waar nodig met schilderen, maken een praatje en regelen een kopje koffie. Dit uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen omtrent Corona.
De schilderclub zoekt nog helpende handen. Heb jij zin en tijd om eens in de week, om de week, of eens in de maand een ochtend mee te helpen? Zij kunnen je hulp goed gebruiken. Je hoeft niet creatief te zijn, het schilderen is een dagactiviteit waarbij gezelligheid en ontspanning in een ongedwongen sfeer centraal staat. Belangrijk is dat je het leuk vindt om er voor de bewoners te zijn.

Maatjes

Ook is woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië nog op zoek naar ‘maatjes’. Een Maatje is een vrijwilliger die gekoppeld wordt aan een bewoner en daar 1 op 1 aandacht aan geeft door te wandelen, spelletjes of gewoon een praatje. Dag en tijd is zelf in te delen en natuurlijk in overleg met de bewoner of familie.
Interesse of wil je meer weten? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Kristel Crommentuijn, Coördinator Vrijwilligers (06- 30 05 98 78).

Uit de krant

Uit de krant