27 september vindt er weer een een nieuwe editie van Lindse Natuur in woord, beeld en geluid plaats. (Foto: Erik van Asten)
27 september vindt er weer een een nieuwe editie van Lindse Natuur in woord, beeld en geluid plaats. (Foto: Erik van Asten)

Speciale avond: Lindse natuur in woord, beeld en geluid

Algemeen 73 keer gelezen

LEENDE - Wegens grote belangstelling voor deze avond in de maand april, vindt er binnenkort een nieuwe editie van Lindse Natuur in woord, beeld en geluid plaats.

Het begin van de herfst is een mooi moment om aandacht te schenken aan de prachtige natuur in Leende. Daarom organiseert de activiteitenwerkgroep van Bibliotheek Dommeldal op 27 september, samen met lokale sprekers, de avond ‘Lindse Natuur in woord, beeld en geluid’. Om 20.00 uur kun je onder het genot van een kopje koffie of thee komen kijken en luisteren naar uitleg over de uilen en de zwijnen in Leende en kun je genieten van prachtige foto’s uit de Lindse natuur. De inhoud van deze avond wordt verzorgd door Erik van Asten, Jan van den Kerkhof en Adrie Staals. Deze speciale avond vindt plaats in de bibliotheek in Leende, gevestigd in Dorpshuis de Schammert. De entree bedraagt drie euro per persoon voor bibliotheekleden en vijf euro en voor niet-leden, inclusief 1 kopje koffie/thee.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

Uit de krant

Uit de krant