Roland en Yvonne stoppen na negentien jaar met hun groente en fruitwinkel in Geldrop.
Roland en Yvonne stoppen na negentien jaar met hun groente en fruitwinkel in Geldrop.

Groente en Fruit Roland van de Kerkhof gaat stoppen

Algemeen 2.110 keer gelezen

GELDROP – Nog een paar weken en dan sluiten ze definitief de deuren van hun winkel in het centrum van Geldrop. Groente en Fruit Roland van de Kerkhof gaat stoppen. 

Tot en met 1 oktober is de versspecialist in het centrum van Geldrop nog open. “Negentien jaar geleden maakten we een sprong in het diepe en namen we groente en fruit specialist over”, vertellen Roland en Yvonne. Een beslissing waar ze nooit spijt van hebben gehad. Door de jaren heen bouwden ze een mooie klantenkring op. “Nog steeds komen dagelijks onze vaste trouwe klanten hun boodschappen doen bij ons. We werken hard en natuurlijk met veel liefde en plezier.”
Na negentien jaar doen ze een stapje terug en stoppen ze met hun groente en fruitwinkel aan de Heuvel. “Voor ons is de tijd aangebroken om wat minder te gaan werken. Met pijn in ons hart hebben we dan ook besloten om te stoppen met de winkel.”

Een opvolger hebben ze helaas niet kunnen vinden en daarom stopt Groente en Fruit Roland van de Kerkhof definitief op 1 oktober. Die dag is de winkel tot 12.00 uur open voor verkoop, in de middag zijn klanten welkom voor een hapje en een drankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant