Rob gaat met pensioen, Marielle neemt Label45 over.
Rob gaat met pensioen, Marielle neemt Label45 over.

Rob van Label45 met pensioen

Algemeen 407 keer gelezen

GELDROP - Eigenaar Rob Bergmans draagt vanaf 3 oktober zijn Label45 over aan Marielle Petrillo, een vertrouwd gezicht dat al jaren onderdeel uitmaakt van het Label45 team.

Rob zijn avontuur in Geldrop begon bijna 25 jaar geleden. Hij begon binnen de franchiseformule Snuffel Mode, een toepasselijke naam voor een startende ondernemer. Later werd dit Lakeside. Rob bewees als echte ondernemer in deze tijd dat hij weliswaar aangesloten was bij een formule maar dat je dan nog het gezicht kon zijn, want was Rob nu Lakeside of was Lakeside Rob?
Zijn passie voor mode en ondernemen reikte verder dan zijn eigen voordeur Iets wat in de huidige tijd steeds belangrijker is geworden besefte Rob al veel langer, om zelf sterker te worden moet je samenwerken. Zowel als team in de winkel, maar ook met ondernemers daarbuiten.

Bekend gezicht

Als organisator van talloze activiteiten in het centrum en als bestuurslid van eerst de winkeliersvereniging en later centrummanagement is Rob zowel bij inwoners als ondernemers een bekend gezicht geworden. Lakeside stopte maar Rob ging door, en startte zijn eigen Label45 nu alweer bijna vijf jaar geleden. Nog meer dan voorheen kon hij zijn creativiteit en passie kwijt en de winkel werd al snel een begrip in Geldrop Centrum.
Creativiteit en passie werden ook gevraagd tijdens corona, Rob en zijn team bedachten talloze leuke acties en gaven de klant in deze periode de extra service die wel mogelijk was. Zo doorstond Label45 ook deze uitdaging.Als werken niet als werken voelt vliegt de tijd vooral als je steeds moet anticiperen op gebeurtenissen waar je geen grip op hebt, dat juist is de kracht van een ondernemer.

Meer labels

Vandaar ook dat Rob vergat dat hij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd was gepasseerd. Als je iets graag doet is het moeilijk stoppen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer Labels in een mensenleven dan alleen nr.45 en het is nu het moment daar meer tijd aan te gaan besteden. Zijn kindje Label45 laat hij gezond en in vertrouwde handen achter bij Marielle. Loslaten is lastig maar maakt het zo wel een stukje makkelijker.

Klein feestje

Op 1 oktober vieren ze samen een klein feestje, Rob omdat hij van zijn pensioen kan gaan genieten en Marielle omdat zij aan het begin staat om net als Rob 25 jaar geleden invulling te gaan geven aan haar droom van een eigen winkel. Van 17.30 tot 20.30 uur zijn alle klanten en collega-ondernemers van harte welkom om dit samen met hen te vieren en het glas te heffen op nieuwe avonturen en een mooie toekomst.

Uit de krant

Uit de krant