Esther Pelgrom komt met een nieuwe verrassende show naar het Zomertheater in Heeze.
Esther Pelgrom komt met een nieuwe verrassende show naar het Zomertheater in Heeze.

Zomertheater in Heeze met Esther Pelgrom

Algemeen 385 keer gelezen

HEEZE - Zaterdagavond 13 augustus is singer-songwriter Esther Pelgrom te gast tijdens het Zomertheater in Heeze. Met een gitarist aan haar zijde verrast ze je met haar eigenwijze mix van wereldmuziek, jazz en soul.

“Dit keer komt Esther in een kleine akoestische setting naar ons Zomer Theater”, zo vertelt organisator Marsha. “Ze heeft een hele nieuwe verrassende show die juist in een hele kleine setting goed tot zijn recht komt. Samen met haar gitarist zingt ze niet alleen, ze is namelijk ook fluitiste! Er komt een heleboel eigen werk aan bod waarin je vleugjes Afrikaanse, Latin en Mediterraanse invloeden terug kunt horen. Daarnaast mengt ze er nog meer zonnige en avontuurlijke songs in van bijvoorbeeld Simply Red, ZaZ en Beth Hart. Een unieke voorstelling die je niet wil missen.”
De voorstelling vindt op zaterdagavond plaats en begint om 20.00 uur. Er is een drankje verkrijgbaar via een dranktruckje die voorafgaand en in de pauzes het theater binnen komt rijden.
Kaarten zijn voor vijftien euro verkrijgbaar via www.damendeheer.nl/zomertheater, waar je ook meer informatie vindt over alle deelnemende artiesten aan het zomertheater programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant