Dit jaar kunnen bezoekers van de Brabantsedag prijzen winnen met hun foto's.
Dit jaar kunnen bezoekers van de Brabantsedag prijzen winnen met hun foto's.

Prijzen winnen met Fotowedstrijd Brabantsedag

Algemeen 13 keer gelezen

HEEZE - De Brabantsedag is een fotogeniek evenement. Dat is terug te zien in de duizenden foto’s van de grootste theaterparade van het jaar op het internet.

Op de aanstaande laatste zondag van augustus komen daar weer vele beelden van liefhebbers bij, en nu kunnen zij daar ook een prijs mee winnen. Stichting Brabantsedag heeft jaarlijks haar eigen fototeam dat professioneel de theaterparade op beeld vastlegt. Maar ook gasten zijn druk in de weer met mobiel en camera. Speciaal voor hen is er nu de Brabantsedag fotowedstrijd.
Om mee te doen, sturen bezoekers na de Brabantsedag hun mooiste foto(‘s) in via brabantsedag.nl/fotowedstrijd. Deadline is 16 september 2022. Daarna worden de foto’s beoordeeld door de professionele fotografen Astrid Huis en Rob Engelaar. Drie winnende foto’s worden beloond met een prijs en ze worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Na de jurering maakt Stichting Brabantsedag bekend welke foto’s het meest bijzonder, herkenbaar en/of indrukwekkend zijn. De drie winnaars krijgen een dinerbon ter waarde van 50 euro van Tapperij de Zwaan in Heeze, het geboortehuis van de Brabantsedag. Informatie op www.brabantsedag.nl/fotowedstrijd.

Uit de krant

Uit de krant