DJ Jerome komt maandag naar Heeze om er een mooi groots feest van te maken.
DJ Jerome komt maandag naar Heeze om er een mooi groots feest van te maken.

Vier dagen vol gas feest tijdens Kermis Heeze

Algemeen 18 keer gelezen

HEEZE – John de Bever en Corry Konings treden op. Ook top-feestband Millstreet en de grootste pianoact van Nederland, De jongens van je weet wel staan te trappelen. De Gangmakers presenteren een spetterend programma tijdens Kermis Heeze. Vier dagen vol gas feesten.

Ze zijn al een tijdje bezig, De Gangmakers. Marco en Michiel van der Heijden, Leon Noten en Ties van Lierop willen wat meer leven in de brouwerij in hun dorp. En dus vonden ze elkaar en zijn ze onder de naam De Gangmakers aan de gang gegaan. Michiel van der Heijden blikt terug: “We hebben al verschillende dingen georganiseerd. Carnaval in de Hooizolder, ondersteuning tijdens Heeze Leeft en de Balkiirun en een muzikale middag op Koningsdag. Bij de Classic Car Rally hielden we een carbooth sale. Nu is het tijd voor een groots kermisprogramma.” 

Vol feestprogramma

En groots is het. De Gangmakers hebben samen met Tapperij de Zwaan een vol feestprogramma opgezet. De feestlocatie is het terrein achter De Hooizolder. Vrijdag 12 augustus is de aftap met DJ-act Starstruck en DJ Roel Adriaans. ‘De jongens van je weet wel’ zijn de grootste pianoact van Nederland. Ze spelen op de zaterdagavond nummers die door het publiek worden gevraagd. Samen met Huis-DJ Sylvie Thijs klappen zij er tegenaan. Op zondagmiddag 14 augustus bijt Sylvie Thijs de spits af.  Upcoming zangtalent Bart van Dishoeck betreedt het podium. De klap op de vuur paal is zeker John de Bever. De bekende Nederlandse realityster zal ongetwijfeld zijn hit ‘jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ zingen in Heeze. DJ Drace maakt in de avonduren het feest verder compleet. 

Koningin levenslied

Het programma van De Gangmakers achter de Hooizolder loopt tot en met maandag 15 augustus. Deze dag wordt gestart met niemand  minder dan DJ Jerome. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. En wat te denken van de hoofdact van het middagprogramma: de koningin van het levenslied, Corry Konings. Zij komt met al haar bekende meezingers richting Heeze. Het feest in Heeze is dan nog niet voorbij. De afsluitende act wordt verzorgd door de top feestband Millstreet. De entree is alle dagen gratis.  

De seinen staan op groen, we willen er een groots feest van maken

Het kermisprogramma is op de locatie achter de Hooizolder en Wijnhoeve. Michiel: “na overleg met de gemeente en het kasteel kunnen we hier jaarlijks een aantal activiteiten organiseren. Samen met tapperij de Zwaan zorgen we voor een prachtig kermis feestterrein. De seinen staan op groen, we willen er een groots feest van maken.” Tapperij de Zwaan is in ‘rustige’ toestand gewoon geopend tot 23.00 uur.

Uit de krant

Uit de krant