Zanggroep Generation is op zoek naar nieuwe leden en geeft een repetitie concert om te laten horen wat ze in huis hebben.
Zanggroep Generation is op zoek naar nieuwe leden en geeft een repetitie concert om te laten horen wat ze in huis hebben.

Repetitie concert Zanggroep Generation Mierlo

Algemeen 1 keer gelezen

MIERLO - Zangroep Generation uit Mierlo houdt maandag 27 juni een repetitieconcert in Hof van Bethanie in Mierlo.

Maandagavond is de vaste repetitieavond van het koor, het repetitieconcert begint om 19.00 uur. Het koor is in februari weer gestart met repeteren. Gelukkig zijn toen de meeste leden weer terug gekomen om samen zowel Nederlands- als Engelstalige nummers in te studeren. Het is inmiddels drie jaar geleden dat het koor opgetreden heeft en voor veel leden in dit weer een spannend moment. Het koor staat onder leiding van dirigent Winny Eijsbouts die inmiddels al 25 jaar dirigent is van het koor. Ze worden begeleid door gitarist Erik Janssen.
Vorig jaar bestond het koor 25 jaar, maar dat feestje hebben ze moeten missen. Hopelijk kunnen ze dat in de tweede helft van dit jaar alsnog vieren. Ze zullen dan ook een aantal jubilarissen huldigen die 25 jaar lid zijn.

Ze proberen nog steeds vijfstemmig te zingen, al wordt dat met zeventien zingende leden wel steeds moeilijker. Het koor is dus op zoek naar nieuwe leden. Wie belangstelling heeft kan op maandagavond binnenlopen in het Patronaat. De repetitie begint normaal om 20.15 uur. Voor informatie kun je ook bellen naar 06-46093456.

Uit de krant

Uit de krant