Bewoners van Kempenhaeghe hopen dat wensen uitkomen. (Foto: Freekje Groenemans Fotografie)
Bewoners van Kempenhaeghe hopen dat wensen uitkomen. (Foto: Freekje Groenemans Fotografie)

Vriendenfonds wil wensen in vervulling laten gaan

Algemeen 73 keer gelezen

HEEZE-LEENDE - Het Kempenhaeghe Vriendenfonds wil wensen van bewoners van Kempenhaeghe in vervulling laten gaan.

De initiatiefnemers van het het Kempenhaeghe Vriendenfonds hopen dat mensen mee willen doen om de wensen van bewoners te realiseren. Tot 4 juli kunnen de bewoners op Kempenhaeghe hun mooie en langgekoesterde wensen voor henzelf en/of medebewoners in een heuse wensboom hangen.

In de zorg vallen sommige wensen tussen wal en schip. Er is dan simpelweg geen geld voor. Het Kempenhaeghe Vriendenfonds helpt daarom met grote of kleine wensen. Wat dacht je van een bewoner die een sportwedstrijd of museum wil bezoeken? Of een nachtje wil slapen in een echt hotel? Samen maken ze dat mogelijk.
Om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan, kunnen mensen voor vijf euro een bloem doneren. De bloemen zijn onder meer te koop bij ’t Scureken op Kempenhaeghe en bij De Broeders op Kloostervelden en via de actie online. Je kunt uiteraard ook meerdere bloemen tegelijk doneren.

Wie meer wil weten over de actie kan contact opnemen via vrienden@kempenhaeghe.nl of bel naar 06-82551964. Kijk opwww.kempenhaeghevriendenfonds.nl.

Uit de krant

Uit de krant