Met een grote groep scouts vierde de Hike groep feest in Toverland.
Met een grote groep scouts vierde de Hike groep feest in Toverland.

Scouting Hike-Groep viert eeuwfeest met jubileumkamp

Algemeen 102 keer gelezen

GELDROP - Scouting Hike-Groep Geldrop bestond in 2021 honderd jaar. Onlangs heeft de scoutinggroep alsnog het eeuwfeest kunnen vieren. De scoutingvereniging moest de viering van het honderdjarig bestaan eerder uitstellen vanwege corona.

Inmiddels bestaat Scouting Hike-Groep Geldrop dan ook al 101 jaar. Extra reden voor feest. “We hebben een fantastisch jubileumkamp gehad met alle leden en vrijwilligers van onze vereniging. Het was een feestelijk weekend met diverse spellen, heerlijk eten, een dagje Toverland en voor de vrijwilligers een tourtocht met oude DAFjes”, aldus het bestuur van Scouting Hike-Groep. 

Reünie

De scoutinggroep wil met leden en oud-leden herinneringen ophalen tijdens een reünie op zaterdag 16 juli in hun eigen thuishonk De Blokhut.
Deze zaterdag is de laatste draaidag van het seizoen voordat de zomervakantie begint. Om 19.30 uur willen ze graag iedereen uitnodigen die ooit lid is geweest bij Scouting Hike-Groep. Wie het honderdjarig jubileum mee wil vieren kan zich aanmelden door te mailen naar 100jaar@hikegroep.nl.

Uit de krant

Uit de krant