Verschillende Brabantse bieren proeven kan op Vaderdag tijdens het Bierfestival bij Kasteel Geldrop.
Verschillende Brabantse bieren proeven kan op Vaderdag tijdens het Bierfestival bij Kasteel Geldrop.

Bierfestival Landgoed Kasteel Geldrop

Algemeen 403 keer gelezen

GELDROP - Op zondag 19 juni houdt Landgoed Kasteel Geldrop, samen met slijterij De Bottelarij uit Mierlo, haar vijfde bierfestival op het voorplein van het kasteel. Zeven Brabantse brouwers laten dan hun beste bieren proeven. Het festival duurt van 13.00 tot 18.00 uur en het festivalterrein is vrij toegankelijk.

Beerze Brouwerij uit Vessem, Rabauw Craft Beer uit Eindhoven, Brouwerij 100 Watt uit Eindhoven, de Gieterij uit Aarle-Rixtel, De Magistraat uit Almkerk, Bourgogne Kruis uit Oosterhout en Brouwerij Nijver uit Geldrop staan met hun eigen stand op het festival. De Bottelarij uit Mierlo verkoopt speciale bieren van De Deftige Aap uit Helmond. Als je 18 jaar of ouder bent, kun je voor tien euro een proefglas en muntjes kopen. Een proefgala met drie muntjes kost tien euro, lever je het glas weer in krijg je twee euro terug.
Het bierfestival is speciaal op Vaderdag georganiseerd, zodat kinderen hun vader een Vadervoucher kunnen geven. Deze voucher is ondermeer te downloaden op de website van het kasteel (www.kasteelgeldrop.nl) en in deze editie van Middenstandsbelangen.

Uit de krant