Henny van Mensvoort schreef een psychologische thriller.
Henny van Mensvoort schreef een psychologische thriller.

Hennie van Mensvoort uit Leende presenteert haar eerste boek

Algemeen 639 keer gelezen

LEENDE - Hennie van Mensvoort uit Leende presenteert zondag 29 mei haar eerste boek. Een droom van haar om ooit een boek te schrijven, is nu werkelijkheid geworden. Gestolen baby is de eerste psychologische thriller van haar hand.

De lancering van dit boek vindt plaats in samenwerking met Bibliotheek Dommeldal. De feestelijke boekpresentatie is in Dorpshuis De Schammert in Leende. Enrico van Gansewinkel zal de middag openen, waarna Hennie haar boek zal presenteren. 

Complete nachtmerrie

Daarna kunnen bestelde boeken afgehaald worden en zal de auteur een signeersessie houden. Hennie heeft altijd met veel passie in het basisonderwijs gewerkt.
Een onbekende neemt je baby mee uit het ziekenhuis waar je net bevallen bent. Wat de mooiste tijd uit het leven van de jonge ouders Sylvia en Bjorn Kosters had moeten zijn, veranderde in een complete nachtmerrie. Radeloos gaan zij op zoek naar hun kleine meisje Charlotta. Waarom werd zij meegenomen? En hoe kan iemand hiertoe in staat zijn? Het ontroerende verhaal neemt je mee in een zoektocht naar antwoorden, waarbij de schrijfster je meeneemt in de gedachten van de ontvoerster.

Signeren

De boekpresentatie is zondag vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur is er een interview door Enrico, daarna een voordracht uit eigen boek en het beantwoorden van vragen. Vanaf 16.30 uur kunnen mensen bestelde boeken afhalen en zal Hennie van Mensvoort signeren. Entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant