Afbeelding

Mifano verliest van Ondo

Algemeen 404 keer gelezen

MIERLO – Mifano heeft de wedstrijd tegen SV Ondo, het team van oud trainer Harold van Doorn, met 2-1 verloren.

De voetbalclub uit Mierlo had al na een aantal minuten op voorsprong moeten komen, maar kansen van Maurice van Hoof en Rowan Verberne werden niet afgemaakt.
Ondo profiteerde hiervan en kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Uit een vrije trap was het Stan Berkers die het laatste zetje gaf. Voor de rust gebeurde er verder weinig op het veld.
Na rust wist Ondo de voorsprong uit te breiden. Een goede goal van Kees Verberne betekende de 2-0. Mifano probeerde hierna iets te forceren maar kreeg niet veel kansen. Kevin van Elven had de aansluitingstreffer moeten scoren, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper van Ondo. Pas een kwartier voor tijd was de aansluitingstreffer wel daar voor Mifano, Bas van Sinten maakte de 2-1. Mifano wist in de resterende speeltijd niet nog een keer te scoren en verloor de wedstrijd.
Dit weekend komt Rood-Wit’62 op bezoek bij Mifano op sportpark De Ark.