Collages van Miranda Vissers uit Leende zijn te zien in Kunstzaal Dommeldal in Mierlo.
Collages van Miranda Vissers uit Leende zijn te zien in Kunstzaal Dommeldal in Mierlo.

Een wereld van kleur te zien in Kunstzaal Dommeldal

Algemeen 17 keer gelezen

MIERLO - Miranda Vissers uit Leende exposeert haar collages tot en met zaterdag 26 maart in Kunstzaal Dommeldal, in de bibliotheekvestiging in Mierlo.

Haar hele leven al zijn de natuur, reizen en materialen verzamelen een oneindige bron van inspiratie voor Miranda Vissers.
Ze houdt van het proces van het sorteren van materialen en beelden om hiermee nieuwe ideeën en beelden te ontwikkelen. Kleine elementen verzamelen en hiermee groter werk samenstellen is een vast onderdeel van haar werk.
Om sfeerbeelden van de natuur en de jaargetijden te maken is hier gebruik gemaakt van postzegels. Veel van de postzegels hebben een lange reis achter de rug, zowel in afstand als in tijd. De postzegels zijn ook dragers van informatie over landen en valuta die soms van naam zijn veranderd, staatshoofden die zijn opgevolgd door anderen.
Al het werk is gemaakt van gerecyclede materialen, de postzegels zijn allemaal gedoneerd door verzamelaars die een deel van hun verzameling hebben afgestaan. De expositie ‘een wereld van kleur’ is gratis te bezichtigen in Kunstzaal Dommeldal, tijdens openingstijden van de bibliotheek..

Uit de krant

Uit de krant