Ook in Mierlo is er een streep gezet door de carnavalsoptocht.
Ook in Mierlo is er een streep gezet door de carnavalsoptocht.

Geen optocht in Mierlo

Algemeen 46 keer gelezen

MIERLO – Ook dit jaar geen carnavalsoptocht in Mierlo. Vereniging De Kersepit, die de jaarlijkse optocht organiseert, heeft de activiteiten afgelast.

Vereniging De Kersepit zal deze carnaval geen activiteiten in of rondom haar residentie De Koffer organiseren. Prins Ronald dun Uurste, bekend gemaakt in november 2021, zal ook het volgende carnavalsjaar de scepter in het Kersepittenrijk zwaaien.

Er zijn wel alternatieve programmaonderdelen. De gevel- en straatversiering waar vorig jaar een start mee is gemaakt, krijgt een vervolg.

Een nieuwe vier weken durende activiteit is het uitzenden van de Mierlose versie van het tv-programma The Masked Singer. Acht prominente Mierlonaren (met verrassende namen) zullen verscholen in prachtige kostuums carnavalshits ten gehore brengen, waarbij het publiek bepaald wie er door gaat naar de volgende ronde en men kan raden welke personen zich in de pakken bevinden.
Ook zal de jaarlijkse carnavalskrant deur aan deur verspreid worden. En het overhandigen van kleine presentjes aan de oudere en zieke bewoners van Mierlo zal in aangepaste vorm doorgaan.

Uit de krant

Uit de krant