De afgelopen weken waren er meerdere autobranden in Geldrop, onder meer in de Roelantlaan.
De afgelopen weken waren er meerdere autobranden in Geldrop, onder meer in de Roelantlaan.

Reeks autobranden in Geldrop

di 28 dec 2021, 19:14 Algemeen 225 keer gelezen

GELDROP – Meerdere autobranden de afgelopen weken in Geldrop. Zeven auto’s vlogen er binnen twee weken in brand, of er een verband is tussen de branden is niet duidelijk. 

Vrijdagochtend rond 5.45 uur stonden twee auto’s in brand aan de Roelantlaan in Geldrop. Terwijl de brandweer bezig was met het blussen kwam er een volgende melding binnen. In de Sluisstraat stonden ook twee auto’s in brand. In kort tijdsbestek dus vier auto’s in brand. In de Roelantlaan raakte een derde auto, die naast de twee andere voertuigen stond, ook beschadigd.
Het waren niet de eerste autobranden in de afgelopen weken. Een week eerder vloog een bestelbusje op de Rederijkstraat in Geldrop in brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de bus volledig uitbrandde. De autobrand in de Rederijkstraat was op zaterdagavond, in de nacht daarvoor was het ook raak. Twee auto’s zijn in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 december uitgebrand aan de Reinoutlaan. De wagens zijn vermoedelijk in brand gestoken. Omstanders gaven aan dat er voor de brand een explosie te horen was.

Uit de krant

Uit de krant