De Meisjes A en B van volleybalvereniging DKJO zijn kampioen.
De Meisjes A en B van volleybalvereniging DKJO zijn kampioen.

Meisjes DKJO kampioen

di 28 dec 2021, 10:33 Algemeen 25 keer gelezen

MIERLO- Kampioenen bij Volleybalvereniging DKJO uit Mierlo. De Meisjes A en Meisjes B hebben de titel gepakt.

Afgelopen seizoen zijn alle teams van Volleybalvereniging DKJO uit Mierlo weer enthousiast begonnen aan de competitie nadat ze sinds het begin van 2021 nog geen enkele wedstrijd hadden mogen spelen.
Gelukkig konden ze in maart wel weer starten met buiten trainen en daarna vanaf mei weer binnen in de Mierlose sporthal De Weyer. Hierdoor konden ze na de zomervakantie weer snel in hun wedstrijdritme komen wat het spel vanzelfsprekend ten goede kwam.
Helaas moest de competitie voortijdig worden beëindigd met voor de meeste teams nog 3 wedstrijden te spelen. De teams van DKJO Meisjes B en Meisjes A stonden echter overtuigend op de 1e plaats en werden dan ook uitgeroepen tot de kampioenen van de eerste helft van het seizoen 2021-2022. Later in het nieuwe jaar hopen ze binnen de Mierlose volleybalvereniging DKJO het kampioenschap met ze te kunnen vieren.
De overige DKJO-teams hebben zich allemaal gehandhaafd in de poule en ze hopen dat begin 2022 de corona situatie is verbeterd zodat ze toch weer wedstrijden kunnen gaan spelen.

Uit de krant

Uit de krant