Markante gebouwen, zoals de bibliotheek in Geldrop, staan in de schijnwerpers. (Foto: Micle de Greef)
Markante gebouwen, zoals de bibliotheek in Geldrop, staan in de schijnwerpers. (Foto: Micle de Greef) Micle de Greef

Wollige Winterweken: wensbomen, licht en radio

Algemeen 297 keer gelezen

GELDROP-MIERLO – De Wollige Winterweken zijn in volle gang. Niet op de manier zoals ze graag hadden gewild, maar toch. Doen wat er wel kan en zo proberen te zorgen voor een sfeervolle periode.

Tijdens de Wollige Winterweken zou je wens zomaar ineens in vervulling kunnen komen. In zowel Geldrop als in Mierlo is een sfeervolle Wensboom geplaatst. Hang je kerstbal met wens in de boom en wie weet wordt jouw wens vervult.

Wensbomen

Iedereen kan een wens in de Wensboom hangen. Wat wens jij deze Kerst voor jezelf of voor iemand anders? Hang tot uiterlijk 6 januari je wens in de Wensboom. 

De opbrengst van de Wensboom kerstballen gaat naar Stichting No Guts No Glory

De Wensbomen staan in Geldrop en Mierlo. In Geldrop staat de boom op het Horecaplein. In Mierlo is de Wensboom op het plein voor ’t Patronaat gesitueerd.
Voor een euro koop je een kerstbal en steun je een goed doel. De opbrengst van de Wensboom kerstballen gaat naar Stichting No Guts No Glory. Zij maken bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met een beperkte levensverwachting en hun mantelzorgers.
In verband met hernieuwde coronabeperkingen zijn de kerstboom-ballen voor het goede doel Stichting No Guts No Glory niet meer te kopen bij ’t Mierlose Patronaat maar nu wel te koop bij Plus Mierlo en Cafetaria Reintje in Mierlo. In Geldrop kan je een kerstbal voor het goede doel kopen bij Hofdael.

Wens op een kaartje

Schrijf je wens op het bijbehorende kaartje en doe dit in de kerstbal. Hang je wenskerstbal in de Wensboom en wie weet laat de organisatie van de Wollige Winterweken je wens uitkomen.
Tot 9 januari kun je tijdens de Wollige Winterweken ook verzoekjes aanvragen en doneren bij KommuS Radio voor No Guts No Glory. Vraag je favoriete nummer aan en doneer minimaal één euro.
Niet alleen steun je zo het goede doel, maar je maakt ook dagelijks kans op een cadeaubon van tien euro te besteden in Geldrop en Mierlo.

Verzoekjes doen

Verzoekjes doen en doneren doe je via www.wolligewinterweken.nl. Onder de noemer de Wollige Winterweken worden dit jaar de centra van Geldrop en Mierlo opnieuw aangelicht met sfeerverlichting om je een feestelijk, misschien zelfs sprookjesachtig gevoel te geven.

Markante gebouwen staan letterlijk in de schijnwerpers

Kerstbomen met sneeuw en kerstmuziek op de achtergrond zorgen voor een gezellige kerstsfeer. 

In de schijnwerpers

Ook worden er dit jaar weer enkele markante gebouwen in Geldrop en Mierlo letterlijk in de schijnwerpers gezet. In Geldrop worden de oude schoorsteen op de Bleek bij Hofdael, het Weverijmuseum, De Wiele, Kasteel Geldrop, en de Bibliotheek sfeervol verlicht. In Mierlo krijgen de Standerdmolen en het Dienst Dommelvallei gebouw sfeerverlichting.
De Wollige Winterweken is een initiatief van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, KommuS, Centrum Hofdael, Wintersfeer Geldrop, Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo, Magisch Mierlo en Downtown Promotions. Tot en met 9 januari vinden er allerlei activiteiten en evenementen plaats in Geldrop en Mierlo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant