Jos Lensse vertelt over het Mierloos voetbalmuseum. (Foto: Yvonne Willems)
Jos Lensse vertelt over het Mierloos voetbalmuseum. (Foto: Yvonne Willems)

Documentaire Mierloos voetbalmuseum Fanatic op tv

Algemeen 341 keer gelezen

MIERLO - Het voetbalmuseum Fanatic van Mierlonaar Jos Lenssen is volgende week te zien op televisie bij omroep ONS. 

Nadat eerder dit jaar de televisiemakers van Omroep Brabant en Omroep Max een documentaire uitzonden over voetbalmuseum Fanatic in Mierlo zal volgende week de mini-documentaire maar liefst twee keer te zien zijn op tv bij omroep ONS (zender 50 bij Ziggo).
De documentaire waarin Mierloos voetbalfanaat Jos Lenssen en zijn voetbalmuseum de hoofdrol spelen zal te zien op maandag 27 december om 17.43 uur en de tijdens de herhaling op zaterdag 1 januari om 19.43 uur.
Filmmaker Bob Entrop uit Breda nam tijdens de opnames eerder dit jaar in het voetbalmuseum, dat gevestigd is in hotel Hup te Mierlo, uitgebreid de tijd om mooie opnames van de imposante verzameling te maken en Jos Lenssen uitgebreid te interviewen. Het resultaat een mooie mini-docu met een duur van tien minuten.
De naam van het programma is ‘Mijn eigen Museum’ en gaat over de verzamelaar en zijn museum. In deze aflevering de unieke voetbalverzameling van de Mierlonaar die in het verleden in Engelse en Spaanse sportkranten werd betiteld als The Football Fanatic en El Fanatico.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant