Muziek en speciale activiteiten bij de lokale radio tijdens de Wollige Winter Weken. (Foto: Micle de Greef)
Muziek en speciale activiteiten bij de lokale radio tijdens de Wollige Winter Weken. (Foto: Micle de Greef) Micle de Greef

Wollige Winter Weken voor het goede doel

Algemeen 413 keer gelezen

GELDROP-MIERLO - Tijdens de Wollige Winter Weken zet KommuS Radio zich in voor de stichting No Guts No Glory. Vanaf 10 december kunnen mensen plaatjes aanvragen in ruil voor een donatie aan de stichting.

Van 10 december tot 9 januari staat KommuS Radio, het lokale radiostation van, voor en door Geldrop-Mierlo, in het teken van de Wollige Winter Weken. Samen met diverse organisaties hoopt KommuS Radio donaties op te halen voor stichting No Guts No Glory.
Je kunt de hele dag, voor vier weken platen aanvragen en de groeten doen via www.wolligewinterweken.nl daarbij vraagt KommuS Radio om een donatie. Deze donaties gaan voor honderd procent naar het goede doel van dit jaar; stichting No Guts No Glory. Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.
De komende weken onder meer de KommuS Radio Top 500 (gekozen door Geldrop-Mierlo en omstreken) en Anna’s Arbeidsvitaminen, een dag speciaal voor het zorg personeel van het Anna Ziekenhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant