Dit jaar geen Brigida Adventsconcert in de Brigidakerk.
Dit jaar geen Brigida Adventsconcert in de Brigidakerk.

Veel evenementen afgelast, aangepast of verplaatst

Algemeen 45 keer gelezen

GELDROP-MIERLO – “We zijn weer bijna terug bij af.” De reacties op de nieuwe maatregelen tegen corona zijn vanzelfsprekend niet positief. Onzekerheid overheerst. “Geen idee wat ons nog allemaal te wachten staat.”

door Martin de Bruijne

Weer omschakelen voor winkels, horeca en culturele instellingen. Wat mag er nog wel en is dat ook te doen? Filmhuis Hofdael staat weer even in de pauzestand. Er staat alleen nog een film geprogrammeerd op zondagmorgen 19 december. 

 Os en ezel

“De voorstelling van De os en de ezel gaat door, maar met gewijzigde aanvangstijden”, laat Hans van Es weten. Hij speelt samen met Annette Tol het kerstverhaal op 11 december in Hofdael. Aanvankelijk een voorstelling ’s middags en een in de avond, nu zijn het twee middagvoorstellingen. Om 13.00 en om 15.00 uur kan publiek genieten van een drukke ezel en een zwaar vermoeide os die het kerstverhaal op een bijzondere manier uitleggen. Mensen die al een kaartje hebben gekocht krijgen bericht over de gewijzigde aanvangstijden.

Geen adventsconcert

Het adventsconcert van zondag 12 gember in de Brigidakerk gaat niet door. “Wij vinden het nu niet verantwoord om het concert door te laten gaan”, geeft de Stichting Brigidaconcerten aan.

Uit de krant

Uit de krant