Eindelijk ook weer optreden voor Blaasband Simpel Zat. (Foto: Jos Lenssen)
Eindelijk ook weer optreden voor Blaasband Simpel Zat. (Foto: Jos Lenssen)

Blaaskapellen laten zich eindelijk weer horen

Algemeen 157 keer gelezen

MIERLO - Het was zondag 7 november overduidelijk dat de deelnemende blaaskapellen aan de 11/11 Party ruim anderhalf jaar noodgedwongen niet konden optreden. Het enthousiasme spatte er vanaf.

door Jos Lenssen

Een zeer geslaagd en super gezellig feestje georganiseerd door de Mierlose blaasband Simpel Zat in samenwerking met café ‘t Mierles Huukske.
Met dertien deelnemende kapellen uit Brabant die speelden of hun leven er vanaf hing. Ruim tweehonderd muzikanten zorgden afgelopen zondag voor een feestelijke opening van het nieuwe carnavalsseizoen in Mierlo. Het feestje, dat natuurlijk ook een beetje in het teken stond van het tienjarig bestaan van de organiseren blaasband uit Mierlo, smaakt naar meer. Heerlijk ouderwets muziek maken en vooral de liefhebbers van carnaval trakteren op sfeervolle optredens. Optredens zoals tijdens de derde editie van de 11/11 Party in Mierlo waar elke band twee optredens verzorgde. De bezoekers konden ruim zes uur lang genieten in zowel de sfeervolle zaal als in het café gedeelte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant