Aftermovie Kommus Kasteelfestival 2018

maandag 13 augustus 2018 - 13:52|Jolein van der Ven

GELDROP - Het Kommus Kasteelfestival 2018 was weer één groot feest. Op beide dagen liep de Kasteeltuin vol met de leukste Geldroppenaren, maar ook veel bezoekers uit de randgemeentes. Hoeveel bezoekers er zijn geweest? Geen idee, maar het waren er veel!

De Kids Area op zondagmiddag was ook weer goed bezocht door ouders en hun kroost, er werd naar hart lust gebelleblaasd, geselfied, genoten en mee gedaan met alle ruige theatervoorstellingen en workshops. Voor het podium werd er gedanst, gezongen, en veel geproost op het leven, en op alle mini reünies waar het festival inmiddels bekend om staat.

Namens de KommuS-crew, een heule dikke dank jullie wel aan alle bezoekers, bands, Kasteel Geldrop en partners. Een nog grotere chappoo gaat uit naar alle vrijwilligers die kei hard gewerkt hebben om het festival volgend jaar op 29 + 30 juni 2019 weer te laten plaats vinden!

Meer informatie vind je op: www.facebook.com/kommus-geldrop
 

 

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Sterren op het podium GELDROP - Het was een weekend met de nodige activiteiten in de regio. Stars on Stage in Geldrop bracht talenten samen op het podium. Het project van Stichting Au3 Smits... 26 maart 2019 - 16:03
Populatie Leende 'verdubbelt' tijdens LCHF Belevingsmarkt LEENDE - De LCHF Belevingsmarkt verdubbelde tijdelijk ongeveer de populatie van GezondDorp. Naar schatting waren er afgelopen zondag vierduizend bezoekers op de been in de Dorpstraat en Oostrikkerstraat in Leende... 14 augustus 2018 - 11:32