Vorige pagina

Welkom bij Zuiderhuis

Van risico naar maatwerkoplossing

Bij Zuiderhuis gaat het niet om “snel even” een polis afsluiten. Wij vinden het veel belangrijker om uw risico’s zorgvuldig in kaart te brengen en hier een passende oplossing voor te vinden. Of het nu gaat om particuliere risico’s, ondernemersrisico’s of agrarische risico’s: onze specialisten staan voor u klaar om u van onafhankelijk advies te voorzien.

Zuiderhuis voorziet bovendien niet alleen in een verzekeringsoplossing, wij voorzien in totaaladvies op het gebied van sparen, financieren en hypotheken..

Vakmanschap als basis

Ons adviesteam bestaat uit hoogopgeleide adviseurs die uw wensen en doelstellingen centraal stellen. Zij staan ingeschreven in zowel het register voor hypothecair planners (EHP) als in het register van gecertificeerd financieel planners (FFP).

Zij worden ondersteund door een enthousiast team van relatiebeheerders die vanuit kantoor werken. Geen eindeloze wachttijden of doorkiesnummers  bij Zuiderhuis: ons team staat voor u klaar!

Geen advies zonder grondige inventarisatie

Een goed begin is het halve werk. Daarom starten wij met een oriëntatiegesprek waarin wij uw wensen en doelstellingen inventariseren. Na een uitgebreide inventarisatie, volgt onze analyse en het daaraan gekoppeld advies. Stapsgewijs begeleiden wij u naar volledig inzicht in risico’s en bieden we een passende oplossing.

Afspraak is afspraak

Onze medewerkers voelen zich in hoge mate verantwoordelijk voor uw opdracht. Geheel volgens onze kernwaarden is onze ambitie u een zo betrouwbaar en klantgericht advies te geven. Dat maakt ons tot een betrouwbare partner in de regio.

Vriendelijke groet,

Zuiderhuis

 

 

    

Onze vacature(s):

Onze vacature(s):

Momenteel zijn er geen openstaande vacature(s).