Afbeelding
Astrid Bovée

De Heezer Komedie treedt op!

zondag 24 maart 2024 14:00

In maart 2024 treedt toneelvereniging de Heezer Komedie weer op in ‘t Perron. 2024 is een bijzonder jaar voor de Heezer Komedie: ze bestaat sinds 1979 en viert daarmee haar negende lustrum. Ook zijn er maar liefst twee jubilarissen: Ineke van Gorp en Annie Koenen, beiden al 40 jaar lid èn er debuteren twee nieuwe leden, te weten Frank Thomassen uit Sterksel en Sylvia van Brakel uit Heeze! Regisseur André Verhees is dan ook samen met de spelers, decorbouwers, licht- en geluidstechnici, grimeurs en alle andere leden flink aan de slag gegaan om straks een fantastisch toneelstuk op de planken te brengen! De Heezer Komedie speelt in drie bedrijven op vrijdagavond 22 (20.00 uur), zaterdagavond 23 (20.00 uur) en zondagmiddag 24 maart (14.00 uur) de tragi-komedie “Wat doen we met Jenny?”, geschreven door D.R. Wilde en bewerkt door André Verhees. Wat zegt Jenny er zelf over? “Hallo, het alleen zijn zat, heb ik een vriend genomen, ben lekker gaan schilderen en zing in een bandje. Mijn volwassen kinderen vinden dat ik me als een zeventigjarige naar mijn leeftijd moet gedragen maar ik voel me jong en zit nog vol levenslust! Ik laat me potverdorie toch niet uit mijn eigen huis praten om als oud besje te verpieteren in een appartementje ergens in Eindhoven!” Kaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van ‘t Perron of telefonisch bij Yvonne Cuijten 06-13411424.